Premiär för Ice Cream Parlour

Premiär för Ice Cream Parlour – nattklubben som bjuder på lika fantastisk glass som fest.



På fredag är det premiär för succékonceptet Ice Cream Parlour på Karisma som tidigare lockat otroligt långa köer av nyfikna besökare. Om du ställer dig frågan vad glass och nattklubb har gemensamt är svaret Ice Cream Parlour – ett helhetskoncept som fångar alla sinnen i form av färger, smak och inredning och packeterar det till ett innovativt och smakfullt nattklubbskoncept.

Som utgångspunkt för varje fest är en viss glassmak som färgar inredning, tematik och inslag. Först ut är premiärsmaken Cherry som nästa månad följs upp av det brasilianskinspirerade temat Pineapple.

I centrum för festen står den unika glassbaren som tillhandahålls av exklusiva Göteborgsbaserade Lejonet & Björnen som är kända för att göra fantastiskt god glass. Bland annat serverar man KRAV-märkt glass, och ger chansen att prova smaker är helt splitternya på marknaden.

Första gången Ice Cream Parlour hade premiär lockade det otroligt mycket folk, och nu är det dags igen på Karisma – Göteborgs nya pärla på Kungsgatan 19 som kombinerar vilt festande, bra publik och snygg interiör.

Kom och upplev Ice Cream Parlour – Göteborgs nya smakfulla nattklubb på fredag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0