Playan


Fick ett sms från min mamma förut. "Ligger på playan och dricker vin".
Jag körde dom till Landvetter imorse och nu ligger dom på en strand och solar (eller inte just precis nu men förut). Jag hade mer än gärna flyttat mig från den här soffan till en vit fin strand. Härligt värre!!
 


GG


Har titta på Gossip Girl nu o fasen vad det är bra!!!
LIKE!! 
Nu ska jag läsa vecko revyn som jag köpte när jag var o handlade förut och sedan ska jag titta på tv och äta mina ballerina resten av kvällen. Jag är ju faktiskt sjuk. Då kan man UNNA sig lite gott en torsdag. Fast det värsta är ju att jag inte "unnar mig" utan jag plågar ju egentligen bara mig eftersom jag måste springa lite extra på gymmet då. Om man nu ska se det på de viset. ;)
Puss
 


MAN


allt från modekungen.se


Blake Lively

Ikväll blir det GOSSIP GIRL.. Wiie

källa


HejsanHoppsan

Intervjun gick:


Eller??


Var i alla fall en jobbintervju för att jobba som servitris på Sjömagasinet. Jag har inga erfarenheter från restaurangbranschen men jag lyckades i alla fall få komma på en intervju så nu får vi se vad som händer. 

Nu blir det någon tråkig lunch och sedan ska jag ringa lite andra jobb.
Skulle egentligen rida ikväll men det orkar jag verkligen inte. Är helt slut efter att bara ha sminkat mig. Hehe. Hörs lite senare.. 


Tordags

Nu åker jag iväg på jobbintervju. Är sjukare än sjukast idag. Mår verkligen pissdåligt så vad passar inte bättre än med en liten intervju där man ska visa sin bästa sida! Fuck.


Kommer ni ihåg?


Den här bilden la jag upp för ett tag sedan och den är ju bara hur snygg som helst. Jag hittade precis en t-shirt med den här som tryck på. 
Nu är det en killtröja men jag funderar på att skaffa mig en.
Den kommer ifrån Modekunge.se , 349:-.

 
Hur snygg är inte den då?


dagens

Idag blev det inte ballare än såhär.
Har gått runt i myskläder hela dagen fram tills det blev en liten promenad.
Så då åkte polotröjan från H&M och de gamla byxorna på ;) 


You don't always have to be on top


Marina and The Diamonds- I Am Not A Robot


mobilblogg


ute på en promenad i det fina vädret

++

Stålande sol är det ute just nu. Men jag sitter inne och tittar på Livräddarna på Bondi Beach. :)
Feber och ont i huvudet lider jag av. ;). Har tryckt i mig en mängd alvedon och mår nu lite bättre.  Jag vill ut och springa i solen!! Bränna fett och bygga muskler!! Får bli en annan dag. Måste bara bli frisk!


följ mig.
<-- tryck på den här bilden här bredvid


Leopard

I LOVE LEOPARD.
Har alltid gjort det och nu är det hetare än någonsin. Leopardtrenden verkar aldrig ta slut (tur det ;)). Om man går in i en H&M butik så finns det extremt mycket leopard kläder just nu (klänningar, leggings, hårband, tröjor osv.).
Själv har jag en leopardklänning, två par skor, diadem, halsduk, tröja, 2 par leggings och en byxdress (tror de va allt). ;) 
Så på Blog Award i Lördags körde jag leopard från topp till tå.


från H&M.
Finns även liknande på Vero Moda.


(på toan på café opera, haha)


Laila Bagge i leopardskor och hennes vän i samma byxdress som jag hade på mig.
bild:stureplan.se

Vad tycker ni om leopard kläder?
Hiss eller diss?


Följ mig på Bloglovin



 Följ min blogg med bloglovin         <-- TRYCK HÄR

Upptagen

Har varit mycket idag. Sorry för dålig uppdatering. Har ringt väldigt mycket. O jag har ringt väldigt många. Har varit med Nanna (som jag inte träffat sen vi tog studenten) o Sandra hela kvällen. Nu ska jag sova så jag blir frisk, bloggar mer imon. Puss o Kram


sandra, jag o nanna


Sjuk

Först måste jag bara berätta att jag har blivit sjuk. Har ont i halsen som tusan och känner mig klen som en bebis. Och sen har jag fått någon allergisk reaktion så jag har utslag/prickar över armarna o benen.. Kliar som fan. Fattar inte vad det är men okej. Och sen fick jag min första lilla jobbintervju idag som jag ska gå på på torsdag. Vill dock inte ha det jobbet men jobb som jobb (eller pengar som pengar) så ska absolut gå dit o se om de kan leda till något.
Nu ska jag gotta ner mig i sängen o se på Biggest Loser eller något annat sådan program. Hejsvejs.


God Natt

Ska bli skönt att sova i min säng igen. Har saknat den lite (har ju sovit på en bäddsoffa i två veckor nu, haha).
Fast jag saknar Stockholm också. Det är verkligen stor skillnad på Sthlm o Gbg.. Göteborg är pyttelitet. Aja. God natt 




Stockholm i 20 bilder


Ops, en smygbild på snygga Elin Kling


Som ni ser så råkade vi låsa in oss. Försökte få upp låset med alla verktyg vi kunde hitta men det gick inte så bra.. Haha.


På stationen idag med 6 väskor sammanlagt ;)




Hemma nu!!

Håller på att göra ett inlägg med mängder av bilder. Kommer upp snart ;)


mobilblogg

Hej allihopa!

Jessica här, nu sitter vi äntligen på tåget hem till Göteborg. Det ska bli skönt att få komma hem tilll sitt egna rum men samtidigt så är det tråkigt att lämna vår underbara huvudstad. Vi har haft 4 jätteroliga dagar med shopping,fest och skratt. Vi har haft turen med oss varje dag, även fast Mila är otursbarnet NR 1 ;)
Vi har träffat många nya människor och alla har varit jättetrevliga. Min uppfattning om att Stockholmare är dryga, har förändrats. Killarna har varit underbara, löser in oss gratis på Café Opera, bjuder ut oss på dejter m.m. haha ;)

Tillbaka till tågresan, de går rätt segt just nu men som tur är har vi dator med oss och tittar på serien 24, bästa serien som har skapats! Nu är det bara 1 timme kvar och jag ska försöka sova lite. Min mamma möter upp oss på centralen i Göteborg, tur de. Vi har typ 8 väskor sammanlagt! 

Ha de undebart :) Puss&Kram

Mot Göteborg

Väskorna är packade, nu drar jag o Jessica hem till Göteborg med tåget. Efter två veckor i Stockholm, fan vad fort det har gått, så känner jag för ett litet besök där hemma.
Har lämnat kvar lite grejer här i huset så jag åker nog tillbaka snart igen.
Ikväll blir det bildbomb men vi hörs kanske på tåget.
Tjingtjong


mobilblogg


(min middag)dålig bild, jag vet. nu blir det glass o filmen crash

God morgon


Ligger i sängen men ska gå upp och äta frukost eller kanske lunch nu. Sen måste vi in till stan för Jessica ska på ett möte.. O jag måste ju hänga med för hon hittar ju inte här. Hahah..
Igår var vi iaf på Cafe Opera o det var ball. Typ inget speciellt men det var kul. Vad tycker ni om mitt backslick?? Fick la till det sådär men det blev ganska snyggt ändå!
Nä, dags för mat. Hejsvejs

GOD NATT

--

mobilblogg


lunchen idag

mobilblogg


bild från idag

mobilblogg


blog award typ ;)

FAAAN

Sorry att jag svär men skrev ett as långt inlägg o så råkade jag trycka bort skiten. Men men. Jag skrev i alla fall att ikväll har det bjudits på underhållning här hemma i huset av Anders Lundins son. Han sjöng Stockholm i mitt hjärta och mitt i sången säger han "Kom igen allihop!" o klappar med händerna. Hahah. Skratta så jag grät. Hur söt som helst.. 
Nu vankas det utgång. En rejäl sådan kanske. Dock ligger Jessica o sover så får se vad som händer. En kille som vi träffade igår när vi var ute ringde imorse o sa att han hade skrivit upp oss på Blog Award grejen så dit ska vi nog. 'Nu måste jag duscha. Hörs kanske sen eller imon. Puss o Kram


Torsdag på Berns

I torsdags så plockade jag upp Jessica vid 19 och åkte då direkt till Berns. Det var en slags gala där o de va fribar, vilket vi inte hade förväntat oss så de va ju gött. ;) Efter att ha testat alla drinkar vi kunde komma på så gick vi vidare till Soap Bar, en liten men trevlig bar typ. Grym kväll var det i alla fall!!  
 


LOVE IT


Min nya favorit!!
Har ni testat den??
SVAJN GO!!


mobilblogg


väntar på tåget. vill bara hem till sängen nu. ikväll har vi varit på lobby o rose(?). jag är mer än död just nu..

MILA


Har precis ätit middag och ska nu göra i ordning oss inför kvällen. Hinner inte berätta just nu men slänger upp bilder imorgon. Ikväll blir det antagligen utgång på(?) Söder..
Ciao!


FAVORITER


mobilblogg


sitter på taco bar. såg precis elin kling. jag är nöjd. hehe

Fredag

Berns igår var grymt. Berättar mer sen! Puss


Blää

Fan vad många idioter det finns här i världen. 
Jag blir så trött.
Vill bara RADERA bort alla idioter!!


Ingen mer blogging idag för snart ska jag hämta Jess och sedan bär det av till Berns.
Puss o Kram på alla SNÄLLA o söta bloggläsare ;)


NYA PJUX


från Nilsson

Har letat efter de här skorna ett bra tag nu och äntligen fick jag tag på dom!!
Jag är glad!!! :D 


Onsdagens


kavaj- h&m
t-shirt- urban outfitters
jeans- dr denim
skor- converse
tung väska- tommy hilfiger (USA)


Torsdag

8.00 blev jag väckt idag. dags att lämna lillkillen på dagis. usch, vad jag ogillar att bli väckt på morgon. jag är verkligen ingen morgonmänniska!! det tog dock 10 min att lämna honom så när jag kom hem gick jag o la mig och vaknade inte förrens vid 12. så nu har jag hunnit äta frukost och märkt att jag har galet mycket träningsvärk i nacken, magen, rumpan, låren och armarna. helt sjukt. jag gick en promenad igår på en timma och sen körde jag en sån maskin där man sitter på knä och sedan håller man i en grej med händer o låter den rulla fram o tillbaka på golvet. hehe. fattar ni? aja, den tog tydligen väldigt bra i alla fall!! 

Dagens planer idag är: ringa lite samtal, städa, möta Jessica på central för idag kommer hon hit till mig o ska stanna till måndag.. wiie.. :D. och ikväll ska vi på en mingel-grej på Berns. 

 


Stockholms SUSHI


2010-09-22

Det blev inget möte idag, hon var tydligen sjuk.
Så jag väntade i stan i 3 timmar i onödan.
HOPP, min vanliga otur helt enkelt.




SVAR



Fick en fråga om vart mina skor kommer ifrån o jag vet inte om jag har sagt det men dom är från skopunkten. Snygga o billiga. Dock inga skor som andas, så man ska INTE ha dom när det är för varmt ute ;)


mobilblogg


Idag var jag uppe med tuppen. Har varit o sökt massa jobb över hela sthlm. O jag har med mig min extremt tunga träningsväska för jag hade tänkt träna innan luncheen men sportlife var tydligen stängt. Lite irriterande. Så nu sitter jag här o äter yakiniku i gallerian. Ska på ett möte kl 3 så just nu väntar jag bara på att kl ska ticka lite snabbare.

Tisdagens outfit

skjorta- cubus
jacka- mission
jeans- dr denim
hatt- h&m

 


INSPIRATION

FEMININE

Tisdag

Är barnvakt men ska snart lägga lillkillen och då blir det slappa framför tvn. ;)


Dagens FACE Look!!


Sommar


Bild från sommaren 2008. Jag i svart bikini.

Vädret här i Stockholm suger verkligen. Tror det har regnat varje dag sen jag kom hit!!
Jag vill ha sommar!! Buhu!!  Fick aldrig en ordentlig dos av den i år.


Nytt i garderoben


skjorta- cubus
så matchar jag: antingen instoppad i jeans eller svarta byxor, vita converse och svart hatt



vax- kicks
till mitt backslick ;)


god morgon

Vakande vid 9 idag och har nu ätit frukost och satt på tvn. Idag ska jag ringa 100 tusen miljader samtal och sen ska jag in till stan o köpa mig ett par skor. Jag gör inte särskilt mycket på dagarna men ändå är jag dötrött hela tiden!! SEEEGT!!


Balen i 9:an


Den här bilden togs för 4 år sedan. Jag o mina pojkar på balen i 9:an.
LIKE på den. ;)
 


Måndag


Dags för lite mys framför tvn.


NYTT


Nagellack från Depend och rouge från Lumene


mobilblogg



(råkade ta bort detta inlägget o jag kommer inte ihåg vad jag skrev, så jag slänger upp bilden igen bara)

******************************


Jag kollar på valvakan så ska bara skriva lite snabbt om min lördag:

Jag började min kväll i soffan här hemma (i stockholm) med lite vin, choklad och moster o kusin som sällskap. Sedan vid 11 så fick jag skjuts in till stan där jag hoppade in på Laroy. Träffade lite trevligt folk och det blev en väldigt random kväll måste jag säga. Alla tyckte det var jättekonstigt att jag var ute helt själv. Haha. Jag träffade bla victoria som jag gick till spy bar med. J*vligt skummt ställe, men jag hade väldigt kul igår i alla fall och det var lätt värt att gå ut själv!! ;)

Bilder från igår

victoria o jag




Laroy igår

bilder från stureplan.se
 


mobilblogg


har badat o gjort ansiktsmask. asgött

Outfit

Fredagens outfit:

jacka- h&m
halsduk- twist&tango
väska-lindex
jeans-h&m


Söndag

Hej. 
Ska bara blogga en snabbis.
Håller på o hjälper till att inreda deras hus just nu, så jag bloggar MASSA ikväll istället.
Ciao


mobilblogg


okej, då har man klarat av en kväll på stureplan själv också. ;). Är helt död nu. Hade glömt bort hur underbar min bäddsoffa är, fy fan vad skönt det ska bli att sova. :) god natt

mobilblogg


nu blir det tacos

God Morgon

Är det idag ja!!
Vaknade utvilad och har ätit en riktigt god frukost med nybakade frallor. Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag ner på stan.
Är det någon som känner någon som kan fixa ett jobb till mig i Stockholm. Café, butik eller vad som helst!! Hör gärna av er. Jag börjar bli trött på att bara shoppa hela dagarna nu!! ;)

Igår när jag var på stan så ringer Jessica och säger att hon är i Stockholm. Wiiiee!! Så jag möter upp henne o så går vi o lunchar. Åh vad kul att se henne. Det kändes som att det var tusen år sedan vi träffades, o jag har bara varit borta i 3 dagar. Hahah.. Men men, det var trevligt. Hon var dock bara här över dagen men hon kommer på torsdag igen så det ser jag verkligen fram emot.  


bild från förra helgen


shopping i sthlm


kavaj- h&m
så matchar jag- med nästan allt



t-shirt- urban outfitters
så matchar jag- med jeans och sneakers



byxor- båda är från h&m

jag kan dock inte bestämma mig för vilka jag ska behålla.. humm..
Vilka tycker ni är snyggast??


Mitt nya lilla hem

Jag bor i källaren på ett 3våningshus. En egen liten lägenhet känns det som. Hehe..
Såhär ser det ut:

Mitt rum med soffa och klädhängare... (har redan hunnit stöka ner massor)


Det ena badrummet med dusch och bastu!
 I det andra badrummet finns toa och badkar.

Tror jag ska ta mig ett bad idag.
Har nämligen inget badkar hemma i Göteborg så ska nog passa på. Har inte badat på flera år!!
;)


Dagens Låt


Jag Vann! Hoho

http://www.minoutfit.se/outfit_dagens.php



RÖSTA PÅ MIG KANSKE??

http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=69237

Registrerade mig igår och idag är jag nr:11 på Populärast just nu!

:D

UPDATE: RÖSTA DÅ!! För nu har jag åkt ner till nr13. ;)
 


Den Perfekta Stickade Tröjan??


lindex

Testade den igår och den är superfin på!
Båturringad och lång.
Gillade den skarpt men den verkade dock lite sticksig, vilket inte är skönt!


Dagens Look


genomskinlig skjorta (under) - H&M
leggings- bik bok
stickad polo- Fornarina
"keps"- Åhléns
skor- converse


Torsdag

Hej. Nu sitter jag i soffan igen! Har precis satt på Prison Break och tänkte nu sitta här en stund med datan och tvn i högsta hugg!! ;) 

Idag har jag gått på stan igen (såklart). 
Fasen vad dålig jag är på att hitta har jag kommit på!
Stockholm känns verkligen stort om man jämför med Göteborg.
 Fast jag är ju inte så bra på att hitta i Göteborg heller..
Kan inga gator eller nått! Men men. Jag gör mitt bästa ;)..


min lilla garderob just nu ;)


Skjortor


från Modekungen.se


Onsdag i Sthlm

God kväll!
Nu har jag blivit sjuk. Blää..
Nä men jag har dragit på min en förkylning och jag har nog lite feber också.
Så idag har jag inte gjort så mycket. Sökte lite jobb och sedan har jag legat i soffan och tittat på Prison Break!! Hoho..

Nu blir det snart läggdags för imorgon ska det shoppas!!
Puss o Kram

 


GOSSIP GIRL

Igår började Gossip Girl igen!! Äntligen!! :D Ska se det sen hade jag tänkt. Nu ska jag söka ännu mer jobb. Gick på stan igår och frågade runt i massa affärer, men det gick inte så bra.. Nu måste jag skynda mig. 
Ciao

 


mobilblogg


hej. internet krånglar här så kör mobilen nu igen. ;)
nu ska jag krypa ner i min säng (eller a, bäddsoffa) för jag är helt slut.
god natt!

mobilblogg


lunchar med mig själv ;)

mobilblogg


mobilblogg

Hej. Nu sitter jag på tåget. Åker igenom massa tunnlar så internet bryts snart igen. Är i sthlm om 20 min. Hörs ikväll

Laddat upp lite inför tågresan


Imorgon klockan 10:42 går mitt tåg. 3 timmar senare är jag i Stockholm och blir förhoppningsvis hämtat av min moster. Annars får jag o min STORA resväska ta tunnelbanan. ;)

Om det är någon av mina läsare som är i Stockholm så får ni gärna höra av er!
Jag känner nämligen INGEN (förutom min moster).  Haha.. Men men, det löser sig!
Nu ska jag packa klart o sen sova.
Hörs imorgon


Sista måltiden ;)


Fläskfilé med sallad  o grejer..


HÖST

Härom dagen tänkte jag skriva ett inlägg om att "nu är det höst.. bla blaa bla.." Men de får faktiskt vänta. 
Det är fortfarande sommar kvar i luften..
Hur skönt som helst!
 


Höstkappan får ligga kvar på vinden ett tag till!!


måndag


Nu har jag ätit sushi och hämtat mamma o pappa från tåget.


Är inte så sugen på att åka tåg längre

På Tisdag ska jag ta tåget upp till Stockholm men det
har jag ingen lust med längre! Usch!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7770714.ab


THE BEAT GOES ON


God kväll. Allt bra med er?
Jag mår bra i alla fall, har inte ont i halsen längre vilket är skönt. Trodde jag skulle bli sjuk men jag verkar klarar mig nu efter att ha hällt i mig massa honungsvatten! :)
Just nu sitter jag i soffan och orkar inte packa mer så ska se Inglourious basterds (men kommer nog somna i soffan så får se hur mycket jag hinner se)..


12 FAVORITER


GårDagens


klänning- från butiken Eugenia
skor- Jerns


Kalas

Igår var jag hos Jessica på lite släktkalas och senare kom det massa vänner dit...

Johanna hade fixat snygga flätor!! Blev allt lite sugen på att göra det på mig med!!


Ingen dålig fläta!!


Jessica


Filippa


Dust It


Har äntligen köpt DUST IT så nu kan jag få extra volym på några sekunder! Grymt är det! ;)


Just nu håller jag på att packa i mina rosa tofflor


2010-09-11


tröja- gran canaria
byxor- bik bok
väska- jessicas
skor- skopunkten
jacka- jessicas :)


Yesterday



Middag på Ester


+ lite dans

jag och födelsedagsbarnet Fanny


Fixar dag i dag!


Så nu har jag fixat mina naglar också. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra i ordning mig inför kvällen!!
Idag blir det Ester i Kungsbacka med bönderna!! ;) Ska bli skoj!! Puss


SKINNSHORTS

Untitled

Knitted Pointelle Crop Jumper
$70 - topshop.com
Crop tops »

View All - Jackets & Coats - Clothing - Topshop
$110 - topshop.com
Topshop coats »

N.D.C. Emele Softy suede boots
$600 - net-a-porter.com
Slip on boots »

kappahl.com 299kr
kappahl.com


Lindex 299 kr
lindex.com



Har fixat tänderna!

Har byggt på framtänderna lite så de är starkare för innan var de så tunna och lite genomskinliga.
Nu är dom starka och fina och gluggen är lite mindre!! Det tog 20 min och var gratis. Svinbra!

Jag tycker jag har rätt fina tänder och gluggen är ju så "personlig" men nu fick den försvinna för ett litet tag!
Vad tycker ni? Blev det bättre?


KOLLA PÅ MIG


HUR GRYM ÄR JAG PÅ EN SKALA 1-10??
En klockren 10 skulle jag säga, lätt!!
;)
Var ett jävla tag sedan jag stod på händer men lätt som en fjäder svingade jag mig upp mot väggen!! Hahaha!!


JUST DET!!

Kom på att jag inte har visat er min nya hårfärg. Eller jag la upp en ful bild i något inlägg tidigare men där ser man inte så bra. Det är i alla fall ljusare nu! Gjorde massa små slingor i (nästan) hela håret och jag tror faktiskt att jag är ganska nöjd!!!
 Ska duscha det imorgon och sedan får jag känna efter lite mer när jag har tid och kan fixa det som jag vill!! ;) 


Här är två bilder på innan o efter och man kan se att hela håret är ljusare. Och min utväxt är borta nu. Tummen upp!!
FÖRE



Efter
 


Ör

Halloj!
Jag har kommit på att det är grymt skoj att rida.
Jag fick Ör igen och herre vilken fart den hästen har. Kunde knappt få stopp på den! Hehe..

Just nu sitter jag och kollar på Idol (eller jag gjorde det för 10 min sedan) och äter torkade jordgubbar!! Mums..


Nu ska jag

iväg och rida på islandshästar. Måste skynda mig. Hejsvejs


Är barnvakt

uppdaterar mer lite senare.


2010-09-08


lagom stel bild. haha..
kläder-de gamla vanliga ;)


SKA FÄRGA HÅRET IDAG

Har inte bestämt mig  för vilken färg bara.

Är väldigt sugen på att bli lite rödhårig-





fast halvblond var ju ett tag sedan-



eller kanske mörk igen
(fast inte så mörkt som det blev i våras)-

(den färgen på bilden ovan gillar jag skarpt)


Min naturliga hårfärg är nog den här-





Trötter


Ligger i min säng och kollar på tv3play- Vi äter oss till döds. Sånna program tycker jag är jätteintressant. Hehe.. Men nu håller mina ögon på att stänga av sig så nu säger jag nog God Natt!!


TisDagens



klänning- sytt själv
jacka-mission
skor-converse (såklart)


--


Puuhhh

Barbie och lekplatser. Brukar inte riktigt höra till min vardag men idag gjorde det de.
Har varit barnvakt hela dagen för världens sötaste unge.
Nu är jag dock helt slut men det var det värt. :)



PLEASE GIVE ME A HUG


Senaste Shoppingen


Ballerina-TopShop



Vit mössa- H&M

&

min finfina hatt som är från H&M


Present

Fick detta armbandet när jag slutade på jobbet i fredags.
Fint va?


Måndag

På VÄLDIGT LÄNGE känns det faktiskt okej att det är måndag i dag. Även fast dagen började sådär. Min tandläkare ringer och väcker mig o säger att jag inte kan komma i dag som planerat. För några sekunder blir jag rasande för jag har bokat den här tiden sen massa många flera veckor sedan. Lyckades dock tjata till mig en ny tid till en annan läkare. Bra där. Så nu är hålet i min tand som inte är något hål fyllt. Bra där med! :/

Efter tandläkaren åkte jag till arbetsförmedling och skrev in mig. Tog ett jävvla tag men nu är det gjort. Och efter arbetsförmedling sökte jag lite jobb.
Efter det plockade jag upp Jessica så åkte vi in till stan och mötte upp min mamma och mormor så gick vi o fikade och sedan på smygpremiär av Eat Pray Love med Julia Robert (och Tuva Novotny). Åh den var så härlig. Riktigt grym film!!


Dagens Look


tröja- saint tropez
legging-indiska
armband-present
väska-åhléns (present)
kängor-primeboots


RANDOM PIC




Dagens Låt


"Flytta hemifrån grejer"


Nu är en låda nästan full. Men det är mest kokböcker o glas i den så den tar jag inte med mig till Stockholm.
Den får komma senare kanske..


En Dag På Havet

Har varit ute på havet hela dagen.
Riktigt härligt var det!


SÖNDAG


linne-indiska
shorts- zara
skor- converse


20:00


Jag stannar hemma ikväll istället. Nu ska jag äta.
Kanske slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig.
Hej så länge


MAT

Snart blir det middag! Gott! Jag är verkligen jättehungrig


min lunch idag

potatissallad med grillad kalkon


Lördag

Idag har det varit strålande sol. Har legat ute och solat med min kära vän och läst tidningar. Känns som sommar igen. :)

Om en stund kommer ett helt innebandylag hem till oss. Så nu måste jag skynda mig in i duschen och sen flyr jag nog till stan. Haha..

Hörs om en stund


FUNKAR JU INTE

Internet dampar. Skrev "Fredag Igen"-inlägget vid 7 men kom inte upp förrens nu typ.
Jag som hade tänkt att uppdatera massor idag. Får se när det kommer igång igen!!
Då får ni massa skit att läsa ;)


Fredag IGEN

Japp, då var det Fredag igen! Veckorna går verkligen fort. Idag var det sista dagen på jobbet. Känns skönt att vara arbetslös nu. Hehe. Ikväll blir det lugna bananer. Ska faktiskt börja rensa min garderob EN FREDAG KVÄLL, I KNOW.
Åkte och tränade efter jobbet o då var jag inte så sugen på att gå ut längre... Så nu ska jag vara hemma. Tänkte egentligen gå till Park Lane, Hej Fredag, men icke de.

Igår efter jobbet så var jag på stan med min lilla kusin en stund och sedan mötte jag upp Sandra så gick vi till Top Shop på en "Mingelgrej" med Nöjesguiden. Det var trevligt. Jag köpte ett par skor (visar sen). 


TopShop/TopMan


SushiVECKA?

Igår jobbade, tränade och bakade jag, men jag hann också med en sushi som mamma hade köpt med hem till mig. Smakade på den vita fisken för första gången o fy fan vad äcklig den var. haha... Nu vet jag att jag aldrig ska äta den igen.

Imorgon är det fredag och det betyder SUSHI (sushifredag vettni).
3 gånger på den här veckan har det blivit sushi då. Lite väl många gånger kanske..


HATT


Köpte den här hatten (h&m) idag. Tog på mig den direkt och är nu kääär.


DAGENS

Nu var det allt länge sedan jag bjöd på en Dagens ;)

hatt-h&m
kavaj(?)-h&m
t-shirt-present
byxor-h&m
väska-mallorca
skor-converse


!"#¤%&/()=??=)(/&%¤#"

Just nu är uppdateringen sämre än sämst!!
Det blir skärpning snarast! Lovar.

Fick precis ett litet raseriutbrott när jag märkte att min familj har ätit upp bullarna som jag skulle ha med till jobbet imorgon för att det är min sista dag!!
Klockan halv 12 igår kväll(NATT) stod jag och bakade dessa jävla bullar. Blev så sent för det tog mycket längre tid än vad jag trodde. Kände mig faktiskt väldigt nöjd efter men nu var det inte lika kul längre. Det var faktiskt ganska jobbigt att göra bullar. En kladdkaka kan man ju slänga ihop snabbt men bullar tar ju år att göra.
Men men. De va dom bullarna de!! Hehe.
De var förresten därför jag inte uppdaterade något på kvällen för jag bakade. Haha..


Kolla vad duktig jag va! ;) 

vaniljbullar


mobilblogg


Mamma har inte kommit hem med bak-grejerna än så nu ger jag mig ut på ett litet träningspass i det härliga vädret istället
 

"BULLFIKA"

Hej Onsdag.
Kom precis hem från jobbet nu. Har varit en väldigt bra dag i dag. Körde bud på förmiddagen och eftermiddagen (tiden går väldigt fort när man gör det) och så har jag lunchat med farmor på Sjömagasinet. Blev oxbringa med potatispuré, kantareller och pepporotssås. Mmmm mmhh!! Man kan faktiskt säga att det var ljuvligt gott. Haha ;)..

Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem med lite mjöl och jäst o sånt för jag ska baka bullar. Äkta kanelbullar, tänkte jag skriva men det ska jag ju inte alls göra, utan jag ska göra vaniljbullar! Dom är också LJUVLIGA!! Hehe..


 


RSS 2.0