SegDag

Vaknade kl 07.30 av james morrison röst (min väckarklocks-signal). Snoozar dock vidare i ungefär 20 minuter när jag inser att jag får nog skynda mig nu. När jag väl är klar hittar jag inte mina nycklar. Jag letar igenom hela huset och alla fickor när jag kommer på att jag redan har lagt ner dom i väskan!! Springer till bussen och missar faktiskt INTE den!! Skönt.
Dagen fortsätter med filiosofi en timme. Efter de så åker jag ner till stan för att boka en ny resa(mamma ville inte åka till Turkiet). Det finns knappt några resor kvar men jag hittar en okej, men de datumet kan såklart inte mamma. Så nu får hon ta tag i de. Jag har bokat 4 resor nu men ingen lär väl bli av. Blir så trött på sånt.

Sedan bestämmer jag mig för att åka hem. Springer förbi en sushibar och köper med mig lite sushi hem när jag ser världens godaste sallad som jag hellre vill ha(jobbigt :P). Skiter i salladen och beger mig mot bussen. Hungrig som ett djur går jag till Espresso House för att köpa en Frapino (tyckte jag förtjänade de efter en seg dag). Men såklart är maskinen trasig och det blir ingen Frapino.. Går till hållplasten och missar bussen med 1 sek. 
Väl på bussen inser jag att jag har glömt att köpa klackskorna som jag hade bestämt mig för. Fan. Dom kommer säkert inte finnas kvar imon, fanns bara ett par kvar.. 

SUCK

Och nu sitter jag här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0